Művelődési ház fejlesztése Jobbágyin

Jobbágyi Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében Művelődési ház fejlesztésre. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg 70 millió forintból.

Jobbágyi település központjában, a lakótelepi részen található közösségi épületben vendéglátó helyiségek, közösségi terek, hivatal és művelődési ház is található. A fejlesztés keretében csak a művelődési ház épületrész kerül felújításra. A projekt keretében alapvetően belső felújítások tervezettek. Az egész művelődési ház területén az elavult padlóburkolatok cseréje, a belső falak és mennyezetek felújító festése, a főbb elektromos elosztók felülvizsgálata és korszerűsítése, a helyiségek közötti nyílászárók cseréje szükséges. A korábbi energetikai korszerűsítésből kimaradt fejlesztések is megvalósulhatnak. A radiátorok és fűtési vezetékek cseréje és napelemes rendszer telepítése is tervezett a projekt keretében. A megvalósítás helyszíne: 3063 Jobbágyi, hrsz. 238/61.

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú Élhető települések című Felhívásból valósul meg. Jobbágyi Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 70 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Művelődési ház fejlesztése Jobbágyin” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00036 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2024.03.01.

További információ kérhető:

Jobbágyi Község Önkormányzata

06-32-475-201

polghivjobbagyi@gmail.com